bel!
0621573924

of mail ons via het

contactformulier

Wandelletsel

Het Oranje Kruis heeft in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een nieuwe module “EERSTE HULP BIJ WANDELLETSEL” uitgebracht. Deze is bestemd voor degene die in het bezit zijn van het diploma en het certificaat Verbandleer en Kleine ongevallen. In een achttal hoofdstukken komen verschillende aspecten van het ontstaan en de behandeling van wandelletsel aan de orde: opbouw huid en ontstaan van de diverse soorten blaren, omschrijving van de gebruikte verbandmaterialen en hulpmiddelen, hygiëne, praktische aanwijzingen voor de stapsgewijze behandeling van diverse wandelletsels (blaren, kneuzingen, warmte letsels), ook aan preventie wordt aandacht besteed tijdens deze opleiding.


De opleiding duurt 3 lesavonden van 2 uur, kosten zijn € 30,00 per lid. Niet leden betalen voor deze cursus € 35,00. De jaarlijkse herhalingsles (1lesavond van 2 uur) is voor leden € 10,00 en voor niet leden zijn de kosten € 12,50. U dient wel in bezit te zijn van een geldig diploma EHBO + reanimatie en de aantekening Verbandleer en Kleine Ongevallen.

De lessen worden gegeven in de OBS De Dijk, Heiligharn 424 te Den Helder.

Voor opgave en/of meer informatie kunt u terecht bij Mevr. Claudia van Deursen, 0641149133 of via het onderstaand aanmeldingsformulier. 

 

Informatie en opgave


Cursus

De  actieve EHBO vereniging in Den Helder
De actieve EHBO vereniging in Den Helder

Powered by: WebBuro WebBuro